Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας Γεώργιο Β. Χούτα


Αγαπητά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας, κύριε Αντιπρόεδρε, κύριοι βουλευτές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας στην τόσο σημαντική ημέρα για την τοπική μας οργάνωση.
Είμαστε παρόντες εδώ, είμαστε όμως διαρκώς παρόντες και στον αγώνα για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή που όλοι μας προσδοκούμε. Η ώρα της μάχης πλησιάζει, η νίκη έρχεται και για το λόγο αυτό οι τοπικές οργανώσεις καλούνται να είναι σε εγρήγορση και στην πρώτη γραμμή. Καλούνται να είναι ζωντανά κύτταρα των τοπικών κοινωνιών και να τις συνδέουν με το κόμμα. Αυτή τη σύνδεση επιβεβαιώνει και η σημερινή παρουσία του Αντιπροέδρου του κόμματος.
Κύριε Αντιπρόεδρε σας καλωσορίζω στην πόλη μας και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας, για τα εγκαίνια των γραφείων μας.
Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί ορόσημο για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας.
Οφείλω λοιπόν σε αυτό το σημείο να επισημάνω πως η λειτουργία του γραφείου μας οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη και στους φίλους της τοπικής μας οργάνωσης, τα οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεισφέρουν στις δύσκολες εποχές που διανύουμε .
Σας γνωρίζω ότι όλοι εμείς εδώ στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης  για την ανόρθωση και την αναγέννηση  της παράταξής μας αλλά και της χώρας. Όλοι μας προσυπογράφουμε τη «συμφωνία αλήθειας» που πρεσβεύει. 
Κύριε Αντιπρόεδρε σας ευχαριστώ και πάλι και εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους  της τοπικής μας οργάνωσης. Η σημερινή ημέρα τους ανήκει δικαιωματικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου