Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ομιλία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας.


Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρά την μέρα να βρήκατε λίγο χρόνο να έρθετε εδώ να μας ακούσετε. Είναι δική μου μεγάλη τιμή που είμαι εδώ στην Αμφιλοχία και στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτα και μη πρωτοκλασάτα στελέχη. Όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε το ίδιο. Μία ομάδα που συν αποτελούμε  μία παράταξη, που ιστορικά κάνει την ίδια δουλειά. Καταστρέφουν οι άλλοι την Ελλάδα και πηγαίνουμε εμείς και την κρατάμε όρθια. Μετά την ξαναπαίρνουν την καταστρέφουνε και φτου από την αρχή. Αυτή είναι η μοίρα της δικής μας παράταξης και αυτό θα κάνουμε και τώρα με τον επερχόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Χθες το βράδυ ο Κος Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες ως ιθαγενείς. Μας είπε ότι έχει μεγάλη επιτυχία η κυβέρνησή του, πάει πάρα πολύ καλά το πρωτογενές πλεόνασμα και μοιράζει 617 εκατομμύρια στους συνταξιούχους. Σημειώνετε ότι μόνο από τις κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥ που θέσπισε ο Κος Τσίπρας τον Ιούλιο του 2015, μόνο από αυτό, έχει πάρει από τους συνταξιούχους, εδώ και ενάμιση χρόνο ένα δισεκατομμύριο και από τον Κο Κατρούγκαλο άλλο ένα δισεκατομμύριο. Τους πήρε δύο δισεκατομμύρια και τους επιστρέφει 617 εκατομμύρια και τους λέει σας δίνω την δέκατη τρίτη σύνταξη που σας είχα υποσχεθεί. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, να πει το οποιοδήποτε ψέμα. Και πριν από λίγο διάβαζα όπως ερχόμουνα τι έλεγε ο Κος Τσίπρας τον Απρίλιο του 2014 που η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά είχε δώσει το Κοινωνικό Μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα. Ξέρετε τι έλεγε τότε ο Κος Τσίπρας; Ότι αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα είναι βαμμένο με αίμα και ότι είναι η απόδειξη της αποτυχίας του Αντώνη Σαμαρά και της Τρόικας και όταν θα ερχόταν αυτός Πρωθυπουργός θα έσκιζε το μνημόνιο και δεν θα δεχόταν να του κάνουν έλεγχο επί του πρωτογενούς πλεονάσματος. Χθές βγήκε στην τηλεόραση και έκανε διάγγελμα για να μας πει τα ακριβώς αντίθετα. Δυστυχώς όμως η Ελλάδα χάνει χρόνο, οι παραγωγικοί τομείς χάνουν χρόνο, η Ελληνική οικονομία στο σύνολό της χάνει χρόνο και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο ούτε για τα παιχνίδια του Κου Τσίπρα.
Χθές πήγε στην Βουλή ο Κος Πολλάκης και παρουσίασε την κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία τα είπε ως παράδεισο. Τα Δημόσια νοσοκομεία είναι γεμάτα από Ιατρούς, γεμάτα από νοσηλευτές, κανένα έλλειμμα φαρμάκου, κ.α.
Κάποια στιγμή ένας συνάδελφος από κάτω πετάχτηκε και του είπε μόνο την πενικιλίνη δεν μας είπατε ότι έχετε ανακαλύψει.
Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλον πλανήτη δεν έχουν καταλάβει πόσο δύσκολα τα φέρνουμε όλοι βόλτα και πόσο δυστυχώς οι προσδοκίες και ελπίδες που υπήρχαν πριν από λίγο καιρό  έχουν εξανεμιστεί. Μην έχετε αμφιβολία. Αυτό  που έκανε εχθές ο Κος Τσίπρας είναι στην πραγματικότητα η προσπάθειά του να έχει ανοιχτή την πόρτα της εξόδου και να φτιάξει πάλι μία ιστορία, εάν αποφασίσει να πάει σε εκλογές, για τους κακούς δανειστές και τον Τσίπρα που αντιστέκεται, μήπως κοροϊδέψει κανέναν ψηφοφόρο. Αλλά πλέον τα κοροΐδα τελειώσανε. Κανείς δεν πιστεύει πια τον Αλέξη Τσίπρα. Και να είστε σίγουρη ότι η Συμφωνία Αλήθειας που λέει η Νέας Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ως ηθική αρχή ότι πια δεν πρέπει να κοροϊδέψει κανένας πολιτικός κανέναν πολίτη. Πρέπει  όλοι μαζί να δουλέψουμε και να εργαστούμε σκληρά για να φύγει η Ελλάδα από την κρίση και να έχουμε μέλλον. Εάν  δεν τα καταφέρουμε γρήγορα θα χάσουμε όλα μας τα παιδιά, θα φύγουν όλα στο εξωτερικό. Έχουμε λίγο χρόνο και πολύ δουλειά να κάνουμε αλλά θα την κάνουμε.
Θέλω στα πλαίσια αυτά να πω  ότι αυτή η προσπάθεια δεν είναι μοναχική αλλά συλλογική. Έχει  τεράστια σημασία να ανοίγουμε τοπικά γραφεία όπως το παρών, να υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν σε αυτά, να υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά, να υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν κάτι από τον προσωπικό τους χρόνο και την προσωπική του περιουσία για να υπάρχουν αυτά τα γραφεία και υπό την έννοια αυτή θέλω να συγχαρώ και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Καλή  επιτυχία στα νέα μας γραφεία και στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ( χειροκροτήματα). Έχετε και το δικό μου χειροκρότημα γιατί ξέρω ότι σε αυτές τις εποχές κάθε τέτοια προσπάθεια δεν είναι εύκολη αλλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει εάν δεν έρθετε και εσείς μαζί μας. Δεν  είναι ένας αγώνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, των Αντιπροέδρων και των Βουλευτών του. Είναι μία προσπάθεια όλων μας για να κάνουμε την πατρίδα μας καλύτερη και να δώσουμε μέλλον στα παιδιά μας.
Κύριε Πρόεδρε και βέβαιος δέχθηκα την πρόσκληση να έρθω. Και  άλλη πρόσκληση να μου κάνετε πάλι θα ξαναέρθω και άλλους βουλευτές να ζητήσετε θα τους στείλουμε να έρθουν και ο Πρόεδρος αν προλάβει θα περάσει από εδώ, διότι τιμούμε τον αγώνα που κάνετε και θέλουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, να κάνετε αυτόν τον αγώνα με αξιοπρέπεια και με επιτυχία και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες. Στην Νέα Δημοκρατία κλειστές πόρτες, στη Νέα Δημοκρατία ύφος, στη Νέα Δημοκρατία αλαζονεία έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Δεν θα κάνουμε κανένα από τα σφάλματα του παρελθόντος. Γι’ αυτό και σας είπα ότι δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτοι και δευτεροκλασάτοι, υπάρχουν συμμαχητές στον καλό αγώνα για να κάνουμε την πατρίδα μας λαμπερή όπως της αξίζει.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου