Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη διαδικασίας επανίδρυσης

Έναρξη διαδικασίας επανίδρυσης

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016
ΑΠ: 280

Αγαπητά μέλη,
Αγαπητοί φίλοι,
Οι διαδικασίες για το Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική, στις 14-16 Οκτωβρίου 2016, έχουν  ξεκινήσει. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία διαβούλευσης στοwww.onned.gr/diavoulefsi, που θα εμπλουτισθεί με αρθρογραφία όποιου μέλους το επιθυμεί, ενώ προγραμματίζονται και άλλες δράσεις.
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10 π.μ., θα ανοίξει το ηλεκτρονικό Σύστημα Ανάδειξης Συνέδρων ώστε όλοι όσοι είναι ηλικίας 18 έως 32 ετών, να μπορούν να εγγραφούν ως μέλη (αν δεν είναι ήδη), να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι ή/και να υπογράφουν υπέρ της υποψηφιότητας κάποιου συνέδρου στοmembers.onned.gr, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2016 στις 22.00 μ.μ.
Μαζί τους θα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα ή/και να υπογράφουν υπέρ της υποψηφιότητας κάποιου συνέδρου, και τα  μέλη ηλικίας 16 και 17 ετών. Τα συγκεκριμένα μέλη, παλιά και νέα, θα πρέπει ήδη να έχουν εγγραφεί και διαπιστευτεί στο members.onned.gr, από τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10.00 π.μ. έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22.00 μ.μ.
 Η διαφοροποίηση αυτή οφείλεται στο ότι το σύστημα διαλειτουργεί και με το μητρώο Στοιχείων Εκλογικού Σώματος του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και τον Οδηγό για τον τρόπο λειτουργίας του Συστήματος Ανάδειξης Συνέδρων. Υπενθυμίζεται πως για να αναδειχθεί κάποιος ως σύνεδρος θα πρέπει να έχουν τεθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του, 30 μοναδικές ηλεκτρονικές υπογραφές.
Ανεξαρτήτως της ανάδειξης συνέδρων, το Εθνικό Μητρώο Μελών θα δέχεται νέες εγγραφές μελών στοmembers.onned.gr, από τις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10.00 π.μ. μέχρι την παύση λειτουργίας του συστήματος στις 5 Οκτωβρίου 2016 στις 22.00 π.μ.
Η ΟΝΝΕΔ γυρίζει σελίδα ώστε να γίνει πιο σύγχρονη και πιο εξωστρεφής, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ανοιγόμαστε στην κοινωνία και με το νέο τρόπο ανάδειξης συνέδρων, δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε νέο και νέα, είτε δραστηριοποιείται στις τοπικές κοινωνίες είτε ζει στο εξωτερικό, να βγει μπροστά.
Δίνουμε τη μάχη μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στον αυταρχικό εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Δίνουμε τη μάχη για μιαν Ελλάδα αξιόπιστη και ισχυρή που θα τιμά τη νέα γενιά, αλλά και ό,τι έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια: δηλαδή το δικαίωμα να ζεις, να δημιουργείς ελεύθερα και να κυνηγάς την ευτυχία, όπως εσύ το επιθυμείς.

Με εκτίμηση,
Για  τη  Διοικούσα Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ
Νίκος Σωτηρόπουλος- Συντονιστής



Δείτε την «Απόφαση για την εγγραφή νέων μελών και τη διεξαγωγή του συνεδρίου επανίδρυσης ΟΝΝΕΔ» εδώ
Δείτε τον Οδηγό της Διαδικασίας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου